T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


OSNOVE SBB

KAJ JE STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA ?
Stavbna in bivalna biologija (slovenska kratica - SBB / angleško BUILDING & LIVING BIOLOGY- BLB) je znanstvena veda, ki se ukvarja z bivalnim okoljem sodobnega človeka. Temelji na dokazanih znanstvenih raziskavah in meritvah, ki so podprte s profesionalnimi merilnimi napravami, natančnimi standardi in usposobljenim osebjem. Strokovnjaki SBB pregledujejo domove in delovna mesta ter na podlagi natančno določenih meritev s pomočjo standardov ocenjujejo možnosti zdravstvenih tveganj. Vsa testiranja, instrumenti in postopki so dokumentirani v končnem pisnem poročilu. Prav tako strokovnjaki SBB sodelujejo pri nakupu nepremičnin in pri načrtovanju novogradenj. Če povzamemo, je SBB naložba posameznika oziroma družine v prihodnosti na področju zdravja ter osebnega zadovoljstva. Žal je to tudi naložba, ki je postala nujna v svetu kakršnem danes živimo, zato je naše geslo:

POSKRBIMO ZA ZDRAVJE IN VARNOST DANES,
DA NE BODO ŽE JUTRI DRUGI SKRBELI ZA NAS.


KAJ NI STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA ?
Stavbna in bivalna biologija v osnovi ni povezana z raznimi alternativnimi meritvami kot so radiestezija, bajaličarstvo in drugimi bivalnimi vedami v sklopu Feng Shu-ja ter ezoterike. SBB tudi ne zagovarja kakršne koli zaščite pred sevanji, kemikalijami in drugimi nevarnimi snovmi, katere niso znanstveno dokazane, seveda pa je dojemljiva za vse preverjene novosti na tem področju oziroma novo znanje in izkušnje vlaga v lastni razvoj. Iz sklopa alternativnih meritev pa je potrebno izvzeti meritve GEOPATSKIH SEVANJ med katere spadajo predvsem Hartmann-ova in Curry-eva mreža, ki sta ju odkrila dva svetovna znana doktorja. Dobri strokovnjaki za te meritve so v Sloveniji žal zelo redki in ravno na tem področju je veliko prevar. Prevare se pojavljajo predvsem tam, kjer stranka na more preveriti izmerjenih vrednosti na profesionalnih merilnih napravah. Tako se vam lahko pri takšnih meritvah zgodi, da vam bodo trije različni merilci – običajno radiestezisti – v istem dnevu določili tri različne točke, kjer bi bilo po njihovo najbolj primerno postaviti posteljo. Pri SBB se to ne more zgoditi, saj so rezultati meritev, če so izvedene pravilno in s profesionalno opremo, vedno enaki. Na spremembo rezultatov lahko vpliva edino človek s svojimi posegi v okolje.

OPOZORILO !
Na slovenskem tržišču se pojavlja veliko popolnoma neučinkovitih produktov za tako imenovano izboljšanje počutja in zdravja ter zaščito. Nekateri so poleg neučinkovitosti tudi zelo škodljivi in poleg denarja lahko izgubite tudi zdravje. Še posebej velja previdnost na področju zaščite pred tako imenovanim ELEKTROSMOGOM.ZDRAVJE, VARNOST, SREČA

KOMU JE NAMENJENA STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA?
Stavbna in bivalna biologija je namenjena družinam in posameznikom, ki na prva mesta življenjskih prioritet postavljajo zdravje, varnost, osveščenost ter osebno rast in zadovoljstvo. Namenjena je tudi poslovnim subjektom, ki na visoko mesto v podjetju postavljajo zdravje, varnost in zadovoljstvo svojih zaposlenih. Namenjena je tako tistim, ki menijo da so zdravi in še posebej tistim, ki imajo kakršne koli zdravstvene probleme v življenju ne glede na starostno obdobje. Znanstveniki so v zadnjih letih neštetokrat dokazali, da je eden glavnih razlogov za ekstremno povečanje vseh vrst bolezni ravno v načinu življenja sodobnega človeka (OGLEJTE SI ZADNJI NEVERJETNI POZIV ZNANSTVENIKOV IZ VSEGA SVETA). Naše telo in celotno naravo močno obremenjujejo okoljski strupi, tehnična sevanja, kemikalije, pesticidi, naravna škodljiva sevanja in drugi nevidni ubijalci kot sta plin RADON ter PLESNI. Vse to je povezano s podatki o šokantnem porastu manj nevarnih, kot tudi zelo nevarnih bolezni kot so: rak, tumorji, odpovedi srca in bolezni ožilja, alergije, kronična utrujenost, depresije in druge sodobne bolezni. Poleg prehrane so eden poglavitnih razlogov za tako stanje tudi tako imenovane „SICK HOUSE“ (BOLNE HIŠE oziroma STANOVANJA).
Prav nič vam ne pomaga EKOLOŠKA prehrana, zdrav način življenja in gibanje, če živite v bivalnem okolju, ki je nezdravo, polno strupov, sevanja in raznovrstnega stresa za telo. In prav to področje pokriva SBB.KAJ VSE NUDI STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA?
• NAČRTOVANJE NOVOGRADENJ, ADAPTACIJ in SANACIJ BIVALNIH ter POSLOVNIH objektov brez oziroma z minimalnimi ŠKODLJIVIMI VPLIVI NA ČLOVEKA in njegovo ZDRAVJE.
• PROFESIONALNE MERITVE in RAZLAGO le-teh ter SVETOVANJE in SANACIJO (v določenih primerih sanacija žal ni mogoča). Storitev je namenjena vsem lastnikom, najemnikom, prodajalcem in kupcem nepremičnin. Možnost pridobitve certifikata ZDRAVJU PRIJAZNA NEPREMIČNINA.
• IZOBRAŽEVANJA in SVETOVANJA: Varna uporaba električnih naprav za odrasle in otroke - Varna uporaba komunikacijskih brezžičnih naprav (telefoni, tablice, WiFi, otroške varuške...) - Varna uporaba čistil in drugih hišnih pripomočkov - Varna nosečnost in varen dom za vaše otroke - Iz področja NEVARNOSTI za ZDRAVJE,...

VSE PODATKE O NAŠI PONUDBI POIŠČITE V SEKTORJIH ZA BIVALNE OZIROMA POSLOVNE PROSTORE.

STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke