T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA V SVETU

Kot smo omenili že v zgodovini SBB je bil eden pionirjev STAVBNE in BIVALNE BIOLOGIJE prav profesor Dr. Anton Schneider, Ph.D iz nam bližnje Nemčije. Po prvih začetnih korakih je kasneje ustanovil največji in najbolj poznan inštitut za STAVBNO in BIVALNO BIOLOGIJO na svetu, ki je še danes vodilni na tem področju. Inštitut na katerem delujejo znanstveniki, doktorji in strokovnjaki iz različnih segmentov, ki jih STAVBNA IN BIVALNA BIOLOGIJA zajema. Razvili so popolnoma nove znanstvene smernice in standarde za to področje. Danes njihove smernice uporabljajo po vsem svetu, tudi v našem podjetju. V Nemčiji so njihove poslovalnice skoraj v vseh večjih mestih, SBB pa je zelo razvita tudi v Ameriki, Kanadi, Avstraliji, Novi Zelandiji in večini Evropskih držav. Inštitut je že od svojega nastanek ekonomsko in politično neodvisen, kar zagotavlja, da so njihove znanstvene raziskave in posledično standardi ter smernice namenjene izključno potrebam in varovanju človeka, brez pritiska kapitala, politike in drugih interesov. V začetku delovanja so zaradi tega velikokrat naleteli na takšne in drugačne prepreke. Danes pa po eni strani tako zaradi vse večje osveščenosti ljudi, dostopnosti do informacij na spletu in tudi njihove sedanje vloge v družbi, njihovo znanstveno delo prodira globoko v družbo, ki se vse bolj zaveda katastrofe, v kateri smo se znašli zaradi napredka samega. Danes je tako ta zahtevna panoga zelo dobro razvita, hkrati pa med ljudmi velikokrat še popolnoma nepoznana.

KONČNO SMO DOČAKALI !
Na tej POVEZAVI si lahko ogledate peticijo, ki jo je več kot 220 vrhunskih znanstvenikov naslovilo na ZDRUŽENE NARODE in SVETOVNO ZDRAVSTVENO ORGANIZACIJO.
Prevod peticije si lahko ogledate na naših spletnih straneh in sicer na tej POVEZAVI.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke