T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


VRHUNSKI ZNANSTVENIKI SO RAZKRILI RESNICO

Končno je tudi širša javnost dočakala tisto, kar smo nekateri vedeli že vrsto let.
Skupina 220-ih vrhunskih znanstvenikov iz 39 držav (trenutno jih je 220 - seznam se tedensko dopolnjuje) združenih pod okriljem International EMF Scientist je poslala šokantno peticijo ZDRUŽENIM NARODOM (UN) in SVETOVNI ZDRAVSTVENI ORGANIZACIJI (WHO).
Peticija opozarja na hude posledice, ki jih ima ELEKTROMAGNETNO sevanje in BREZŽIČNA TEHNOLIGIJA na človeka in naravo.

Seveda bodo nekateri v imenu takšnih in drugačnih združenj, ter pod pokroviteljstvom držav vse skupaj zavračali oziroma predstavljali, kot da to nič ne pomeni. Določene medije, ki so tako ali drugače odvisni od sponzorskih sredsetev bodo zopet izrabili za širitev neresnic in prekrivanje dejstev, kot se v Sloveniji zadnja leta dogaja v povezavi z AMALGAMSKIMI PLOMBAMI.


SBB SLOVENIJA IŠČE SLOVENSKEGA ZNANSTVENIKA
Peticijo so podpisali tudi znanstveniki iz vseh sosednjih držav (Avstrija, Italija, Hrvaška, Madžarska,...) samo iz Sloveniji ni nobenega. Kako predvidljivo. Zato ekipa SBB Slovenija poziva znanstvenike iz naše države, ki niso financirani s strani gospodarskih lobijev ali države, in ki jim je mar za našo prihodnost, predvsem pa se ne bojijo naših uradnikov, da se odzovejo na našo pobudo in podpišejo peticijo.


Originalno peticijo in seznam znanstvenikov najdete na sledeči povezavi (v ANGLEŠČINI):
PETICIJA: https://emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appeal

PETICIJA (PREVEDENA V SLOVENŠČINO):
Za naše profesionalne prevode skrbi:
Tel.: +386 40 707 957
Andreja Terbos, mag. prev. angl. in ital.


Vse več je strokovnjakov, ki si upajo pogledati resnici v oči. Posamezniki so že pred nekaj leti opozarjali na katastrofo, ki je pred vrati, toda dokler dejstva ne podprejo tudi ugledni znanstveniki, do takrat industrijski lobiji, države in lastniki kapitala uspešno blokirajo vsako resnico, ki narekuje k takojšnjemu ukrepanju. Tudi tokrat bodo seveda poskušali s svojimi zakulisnimi igrami prekriti dejstva, toda toliko znanstvenikov še nikoli ni podpisalo takega apela in ga naslovilo na ZDRUŽENE NARODE in SVETOVNO ZDRAVSTVENO ORGANIZACIJO. Osveščenih ljudi je bilo že pred tem apelom zelo veliko, sedaj jih bo še bistveno več, seveda pa bodo skeptični posamezniki vedno obstajali. Sicer pa vsak posameznik odgovarja za svojo varnost in nikakor se pri tem ne zanašajmo na inštitucije oziroma državo.
 
KAM NAS TO VODI ?
KAKŠEN BIVALNI PROSTOR JE DANES ŠE VAREN ?
PODOBNE OKOLJSKE ZMAZKE NAJDEMO TUDI ŽE PRI NAS.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke