T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


STAVBNA IN BIVALNA BIOLOGIJA
SLOVENIJA


Spoštovani,

Lepo vas pozdravljamo na spletnih aplikacijah STAVBNE in BIVALNE BIOLOGIJE. Glede na vaše iskanje po spletu gotovo sodite med tiste, ki želijo biti kar se da osveščeni glede življenja in predvsem zdravja, ki je nedvomno naše največje bogastvo, ki ga imamo. Spletne aplikacije smo želeli pripraviti tako, da bi bili podatki, kljub znanstveni in dokaj zahtevni vedi, razumljivi čim večjemu krogu ljudi. Če kateri izmed podatkov kljub temu niso dovolj razumljivi, vam bo naša ekipa z veseljem zadevo dodatno obrazložila. Prav tako pa bomo veseli strokovnih vprašanj tistih, ki želite bolj nadrobne, strokovne in zahtevne razlage. Tako tiste, ki STAVBNO in BIVALNO BIOLOGIJO že poznate, kot tiste, ki o njej še nimate informacij, vabimo, da si najprej ogledate splošne podatke (SIVI LEVI MENI ). Za informacije o naši PONUDBI STORITEV pa izberete eno izmed glavnih področij za katero se zanimate na domači strani, oziroma  (ZGORAJ ZELENI MENI):

  • BIVALNI PROSTORI - namenjeno lastnikom nepremičnin, ki v njih bivajo
  • POSLOVNI PROSTORI - namenjeno poslovnim subjektom
  • ZP (ZDRAVJU PRIJAZNE) NEPREMIČNINE - namenjeno vsem, ki svoj dom šele načrtujejo, kupujejo ali najemajo in vsem, ki se z nepremičninami, njihovo gradnjo ter opremo le-teh profesionalno ukvarjajo.


(LEVI ZELENI MENI) vas informira o vseh PROFESIONALNIH MERITVAH, ki jih izvajamo in o naši PONUDBI za BIVALNE PROSTORE.

Ob dotiku kazalnika miške z nekaterimi FOTOGRAFIJAMI se vam odprejo določene misli oziroma podatki, ob kliku na fotografijo pa večja fotografija oziroma povezava na določeno PODSTRAN.


Naše geslo naj bo tudi vaš življenjski moto:


POSKRBIMO ZA ZDRAVJE IN VARNOST DANES,

DA NE BODO ŽE JUTRI DRUGI SKRBELI ZA NAS.SBB TEAM SLOVENIJA


STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke