T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


ŠOKANTO - ŽAL RESNIČNO

SAJ NI RES, PA JE
bi lahko rekli za sledeče posnetke. Žal se to dnevno dogaja tako v domačem okolju, kot izven njega. Tisti, ki so osveščeni se nad dejanji zgrozijo, drugi najdejo tolažbo v tem, da kaj takega pač niso vedeli. V času interneta, informatike in drugih virov informacij se je težko opirati na takšno razmišljanje.
PA SO RES KRIVI SAMO STARŠI ?
Vsekakor ne, saj tudi države in njihove institucije na tem področju ne naredijo praktično nič. Tehnologija in kapital prisegata samo na razvoj in napredek za vsako ceno, o škodljivosti določenih tehnologij pa noče nihče govoriti.
Ali si predstavljate, da bi evropska unija objavila, da so vsa sevanja, ki nas obdajajo že zdavnaj presegla mejo, ki naj bi bila brez škodljivega vpliva na človeka?
In posledično, da bi morali izključiti oddajnike mobilne telefonije, kateri delujejo z vse višjimi in višjimi frekvencami? Ne, to se nikakor ne bo zgodilo, saj si ljudje na eni strani ne znajo več predstavljati življenja brez mobilne tehnologije, na drugi pa bi to peljalo v bankrot telekomunikacijskih multinacionalk, ki zaposlujejo na milijone ljudi po vsem svetu in posledično tudi drugih industrijskih panog. Prav zato je osveščenost edina pot, ki nam ostane.

Če še vedno dvomite vas po ogledu spodnjih fotografij vabimo, da si ogledate šokantno PETICIJO vrhunskih znanstevnikov iz vsega sveta!
<< < 1 2 3 4 > >>
 
Mobilni telefoni ne sodijo v bližino dojenčka. Dejanje ni dobro niti za osebo, ki takole telefonira, kaj šele za malo bitje. V življenju ne opravljajmo več del hkrati, saj to delamo podzavestno. Kadar smo skupaj z otrokom se posvetimo izključno njemu. Bodimo prisotni in zavestni v sedanjem trenutku.
 
Telefon ni igrača. Če je izključen so problem bakterije, virusi in strupi v plastiki, če pa je priključen na omrežje je to lahko zelo nevarno (tako nizkofrekvenčno kot visokofrekvenčno sevanje). Neodgovornost staršev lahko vidite na vsakem koraku tudi pri nas. Starši se v lokalih pogovarjajo z prijatelji, otrok pa v vozičku grizlja telefon. Nevednost staršev ? Ne, to je neumnost brez primere.
 
Nekateri starši so zelo ponosni na svoje otroke, tudi v primeru uporabe računalnika, tablice ali telefona. Seveda je takšno znanje v današnjem svetu nuja, toda NIKOLI za ceno otrokovega zdravja in varnosti.
 
Domača pisarna je trend sodobnega življenja, toda otrok ne sodi v ta prostor. Trenutek z otrokom naj bo čas ljubezni, veselja, radosti in predvsem čas, ko smo prisotni v sedanjem trenutku skupaj z njim. Preteklost in prihodnost naj takrat ne bosta pomembni.
 
Narava je tisto kar so naši starši imeli za nekaj samoumevnega. Danes je žal drugače. Ko se z otrokom odpravite v naravo se posvečajte njemu in naravi. Telefon pustite doma, oziroma če ga zaradi varnosti želite imeti pri sebi, ga izključite.
<< < 1 2 3 4 > >>
OPOZORILO: Vsi posnetki so narejeni z izključenimi aparati pod strogim nadzorom staršev, tako da nikjer ni bilo ogroženo zdravje nadebudnih malčkov.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke