T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


KAJ PA NAJSTNIKI ?

Življenje v sodobnem svetu ni enostavno. Hiter tempo, polno informacij - žal veliko napačnih in nepotrebnih, izgubljanje stika z realnostjo, vse manj pristnega druženja, razpad vrednot, vse manj pomembna vloga družine, strupi in nevarnosti na vsakem koraku in še bi lahko naštevali. Večina ljudi s svojimi mislimi živi v premlevanju preteklosti - svojih napak in načrtovanju prihodnosti, ki šele prihaja. Sedanjega trenutka, ki je edini resnično pomemben pa je vse manj. Postali smo ujetniki psihološkega časa. Vse to doživljajo tudi najstniki, ki se želijo vključiti v družbo, ki jim ni prav nič naklonjena. Večino njih je prevzela doba interneta, mobilnosti in elektronskih pripomočkov. Druženje se dogaja v virtualnem svetu in brez mobilnih tehničnih naprav ne gre več. Prav zato je najstnika v tem obdobju še težje osvestiti s prepotrebnimi informacijami o skritih nevarnostih BIVALNEGA OKOLJA, če tega nismo storili že v zgodnjem otroštvu. Toda tudi tukaj velja rek BOLJE POZNO, KOT NIKOLI.

Pri najstnikih je poleg običajnih nevarnosti samega okolja v katerem bivajo problematično tudi:
  • prekomerna uporaba telefona za pogovore
  • prekomerna uporaba tablic in telefonov za brskanje po spletu in komuniciranja preko socialnih omrežij
  • nesposobnost bivanja brez elektronskih naprav in njihova nepravilna ter zelo nevarna uporaba
  • uporaba nevarne opreme bivalnih prostorov, ki temelji na čim večji udobnosti in ne upošteva vidikov tveganja za zdravje
  • uporaba vse večjega števila kemikalij na področju kozmetike, mode, modnih dodatkov,...
  • drugi dejavniki
Prav zaradi tega imamo v našem sklopu pripravljena izobraževanja za najstnike. Določene segmente vsebuje PAKET ELEKTROSMOG DRUŽINA. Naročnikom tega paketa svetujemo, da so v času meritev in družinskega predavanja prisotni tudi najstniki, če so del družine. Za šole imamo pripravljena posebna predavanja. Za več informacij nas lahko kontaktirate preko OBRAZCA KONTAKTIRAJTE NAS in poslali vam bomo ponudbo.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke