T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


ELEKTRO SMOG

ELEKTRO SMOG sodi med največje obremenitve okolja v sodobnem načinu življenja, predvsem v industrijsko razvitih predelih sveta. Vse o ELEKTRO SMOGU lahko izveste v rubriki NEVARNOSTI - ELEKTRO SMOG.

MERITVE ELEKTROSMOGA so najpogostejše meritve, ki jih izvajamo in so izhodišče tudi za ostale dodatne meritve. Več o PONUDBI za MERITVE ELEKTRO SMOGA si poglejte na straneh PONUDBA NAŠIH STORITEV.

Končno smo dočakali resnico. Poglejte si APEL 220-ih znanstvenikov iz vsega sveta na straneh ZNANSTVENIKI SO POVEDALI RESNICO.

MERILNA OPREMA
Pri naših meritvah uporabljamo izključno profesionalno opremo najboljših evropskih in ameriških proizvajalcev. Vsa oprema je testirana in specificirana. Ker gre za zelo natančne in občutljive naprave je pomembna tako njihova uporaba, kot prenašanje in skladiščenje. Merilnih naprav iz drugih trgov ne uporabljamo, ker ne zadovoljujejo standardov, ki jih naša dejavnost zahteva. Več o merilnih napravah si lahko ogledate na spletnih straneh proizvajalcev le-teh (LOGOTIPI SPODAJ).
Za ELEKTRO SMOG uporabljamo profesionalne merilne naprave nemškega proizvajalca GIGAHERTZ SOLUTIONS. 
 
 
 
 
 
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke