T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.O VODI

Voda si zasluži posebno pozornost v vseh sferah življenja in tako je tudi pri SBB. Brez vode ni življenja, žal pa so vodni viri že zelo onesnaženi in pitje nezdrave vode je lahko resen problem. V Sloveniji je sicer voda še dokaj kvalitetna, toda naj vas podatki ne zavedejo. Meritve se ponavadi izvajajo na zajetjih in slika o vodi, ki priteče v vaše stanovanje je lahko popolnoma drugačna. Razlog so tako cevi, pipe, zbiralniki, kot lahko tudi splošne meritve, ki jih izvajajo komunalna podjetaja. Te meritve včasih ne zajemajo potrebnih parametrov. Vse o PROBLEMIH Z VODO lahko izvese v rubriki NEVARNOSTI - O VODI.

Glede samih MERITEV VODE pa so pomembne informacije:

MERILNA OPREMA in LABORATORIJ
Pri testiranju vode je zelo pomembno tudi pravilno vzorčenje. Naše ekipe so o tem poučene in vzorčenje poteka po predpisanem protokolu.
 
 
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke