T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


SBB (STAVBNA IN BIVALNA BIOLOGIJA) oziroma BUILDING & LIVING BIOLOGY je v svetu ena najbolj hitro rastočih znanstvenih ved. Na tej strani si lahko pogledate uporabne spletne povezave, ki vas bodo še dodatno osvestile na področju bivanja in skritih nevarnosti v okolju, ter spletne strani nekaterih uradnih inštitucij.
 
EMF SCIENTIST je ena najvčjih organizacij na svetu, kjer so se združili vrhunski svetovni znanstveniki z namenom opozoriti svet pred skritimi navarnostmi ELEKTROSMOGA (NE-IONIZIRANIH ELEKTROMEGNETNIH POLJ).
 
Še ena svetovna organizacija INTERNATIONAL EMF ALLIANCE, ki osvešča javnost o velikih problemih, ki jih povzroča ELEKTRO SMOG. Priporočamo vsem, ki želite dodatne neodvisne informacije v angleškem jeziku.
 
Največji inštitut za STAVBNO BIOLOGIJO v evropi in eden prvih v svetu na tem področju. Njihove standarde in protokole uporablja večino sorodnih podjetij ter organizacij po svetu, tudi STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA SLOVENIJE.
 
GUARDS je organizacija, ki se ukvarja z osveščanjem javnosti o problematiki WI-FI sevanja iz vesolja. Vse več korporacij načrtuje oddajanje signala preko satelitov, kar bo postala nočna mora za naš planet.
 
Ena največjih organizacij za področje STAVBNE in BIVALNE BIOLOGIJE na področju Avstralije.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke