T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


POSLOVNI PARTNERJI
BIVANJE, OKOLJE DRUŽINA IN ZDRAVJE
Na tej strani vas informiramo in vam svetujemo o storitvah naših poslovnih partnerjev, ki so tako ali drugače povezani s SBB oziroma 3K PROTOKOL-om. Gre za podjetja in posameznike, za katere menimo, da njihove storitve pomagajo na POTI ZDRAVJA in VARNEGA BIVALNEGA OKOLJA in hkrati svoje delo upravljajo profesionalno.
 
HOLISTIČNA ORDINACIJA GOLENHOFEN
HOLISTIČNA MEDICINA ima danes v svetu vse večjo veljavo. Žal je dobrih ordinacij v Sloveniji malo in veliko takih, ki nimajo potrebnega znanja. HOLISTIČNA MEDICINA je vsekakor veda, ki lahko zelo pomaga pri današnjih zdravstvenih tegobah, odlično pa se dopolnjuje tudi s SBB vedo. Ordinacijo Dominika Golenhofna vsekakor priporočamo.
 
PRIPOMOČKI ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE
OŽEMALNIKI.SI
Danes si ne moremo predstavljati sodobne KUHINJE ZDRAVJA brez FILTRIRANJA VODE, POSEBNIH SOKOVNIKOV in DRUGIH PRIPOMOČKOV, ki nam omogočajo zdrav življenjski slog. V podjetju OŽEMALNIKI.SI boste našli kar nekaj obveznih produktov, ki jih priporočamo. Med najbolj pomembne sodijo DESTILATOR VODE, SOKOVNIK (z nizkimi obrati delovanja) in BLENDER.
 
ANTIALERGIJSKA
POSTELJNINA
Nedolžna ALERGIJA NA PRŠICO lahko ob neukrepanju vodi v resne bolezni, še posebaj pri otrocih. Ob morebitnem sumu je potrebno zdrvstveno testiranje. Če je alergija prisotna je prvi korak zaščita v SPALNIH PROSTORIH. Pri našem poslovnem partnerju TOP MEDICUS bodo poskrebili za učinkovito zaščito. Eden izmed glavnih razlogov za vse več alergije je tudi nezdravo bivalno okolje.
 
 
OPOZORILO:
SBB ne odgovarja za storitve in mnenja poslovnih partnerjev. Poslovni partner lahko nudi produkt ali storitev, ki sodi v koncept 3K PROTOKOL-a ali SBB (zato z njim poslovno sodelujemo) hkrati pa lahko nudi tudi kakšen produkt ali storitev, ki za 3K PROTOKOL oziroma SBB ni pomembna (seveda na to ne moremo vplivati). Zato nas lahko vedno vprašate za naše mnenje.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke