T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


3 K PROTOKOL
PROTOKOL TREH KLJUČEV

PROTOKOL TREH KLJUČEV razvijamo v naši ekipi STAVBNE in BIVALNE BIOLOGIJE v Sloveniji in v sodelovanju z poslovnimi partnerji iz tujine. Sami pokrivamo področje BIVALNEGA OKOLJA, pri ostalih dveh KLJUČIH pa sodelujemo s partnerskimi strokovnjaki iz različnih področij.
Kompletni protokol bo predvidoma izdelan v začetku leta 2017. Vseboval bo:
  • IZOBRAŽEVANJA
  • TEČAJE
  • MERITVE
  • SVETOVANJA
OSNOVE PROTOKOLA
Protokol govori o treh tako imenovanih ključih do zdravega, varnega in vitalnega življenja. Te trije ključi pokrivajo tri poglavitne segmente, kateri so v sodobnem načinu življenja nujni za ohranitev zdravja in močno vplivajo eden na drugega. Danes se srečujemo s problemi sodobne medicine, ki človeka ne jemlje kot celoto in ne upošteva osnovnih resnic narave, na drugi strani pa imamo odlično medicino naših prednikov in tako imenovano alternativno medicino, ki pa ne upoštevata dovolj sprememb, ki so se zgodile na našem planetu v času industrijske in tehnološke revolucije. Tako nam vede, kot so ayurveda, homeopatija, bioreseonanca, holistična medicina, bioenergija ter protokoli kot so GERSONOVA TERAPIJA ter podobni ne morejo več samostojno služiti v današnjem času v vsej svoji kvaliteti, ki jo nudijo. Vse te odlične vede niso predvidevale problemov BIVALNEGA OKOLJA in ekstremnega STRESA v sodobnem življenju. Tako se nam velikokrat zgodi, da človek, ki je hudo bolan izvaja eno ali dve izmed terapij-ključev, ki v začetni fazi prinese določen napredek, po vrnitvi v svoje okolje pa se bolezen zopet ponovi. Prepričanje 3K PROTOKOL-a temelji na tem, da brez treh tako imenovanih KLJUČEV ni trajnega uspeha pri zdravju. V PROTOKOL TREH KLJUČEV sodijo:
  • NAČIN ŽIVLJENJA (PREHRANA in GIBANJE)
  • OKOLJE (BIVALNO in DELOVNO)
  • DUHOVNA RAST (zavedanj, meditacija, sproščanje,samoizobraževanje,...)
PRVI in DRGI KLJUČ sodita na FIZIČNI NIVO delovanja, TRETJI KLJUČ pa na ENERGIJSKI in DUHOVNI NIVO DELOVANJA.

Poznamo zelo veliko primerov, ko ljudje, ki so zboleli, oziroma imajo zdravstvene probleme člani njihove družine, iščejo pot do zdravja samo na enem od treh področij ali največ na dveh. Take zgodbe v novem tisočletju segajo v milijone po vsem svetu. V tem primeru pride velikokrat do trenutnega izboljšanja stanja in potem nepričakovano do povrnitve bolezni, kar vodi v še večje razočaranje. Edina pravilna pot je delovanje na vseh treh področjih oziroma obeh nivojih, ki jih ta tri področja pokrivajo.

Tako lahko na eni strani popolnoma izboljšate BIVALNO OKOLJE s pomočjo SBB, toda če se boste še naprej prehranjevali nezdravo, bodo rezultati bistveno manjši oziroma kratkoročni. In na drugi strani, kar je žal v Sloveniji prej praksa kot izjema, da boste jedli zdravo ekološko prehrano, hodili na meditacije, k raznim terapevtom in se športno udejstvovali, živeli pa v popolnoma nezdravem bivalnem okolju. V tem primeru pa lahko zelo pomaga prav SBB. Če vaše življenje že vsebuje druga dva dejavnika sprememb, bo učinek SBB lahko ekstremno velik in predvsem dolgotrajen. V nasprotnem primeru boste skrite nevarnosti BIVALNEGA OKOLJA sicer odstranili, vendar bodo še vedno obstajali drugi dejavniki visokega tveganja. Enako velja v obratnem primeru.

V svetu zadnje čase umira tudi vse več mladih ljudi, ki naj bi živeli zdravo. Tako imamo svetovalce za prehrano, bioenergetike, duhovne mislece, strokovnjake meditacije, jogi mojstre, duhovne voditelje in druge, ki nenadoma nepričakovano hudo zbolijo in umrejo. Njihovi privrženci, ki živijo po njihovih načelih so ob tem nemalokrat šokirani, saj menijo da je njihova pot življenja popolna. Nemalokrat jih imajo za male "bogove".
Naše mnenje je, da brez duhovnega razvoja (to nima nikakršne veze z cerkvenim prepričanjem) danes ni več mogoče dolgoročno zdravo, srečno in polno živeti. Toda še smo lahko tako podkovani o meditaciji, duhovnosti in morebiti zdravi prehrani, to ni nobeno zagotovilo za našo zdravo prihodnost, če bomo živeli v nezdravem okolju. Pred temi nevarnostmi nas ne more rešiti še tako visoko duhavno oziroma zavestno stanje.


Vse, ki se boste prijavili na naše E-novice STAVBNE in BIVALNE BIOLOGIJE (desno zgoraj), bomo o začetku izvajanja PROTOKOLA TREH KLJUČEV tudi obvestili. 
 
 
 
 
 
 
 
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke