T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


ŠOKANTO - ŽAL RESNIČNO

SAJ NI RES, PA JE
bi lahko rekli za sledeče posnetke. Žal se to dnevno dogaja tako v domačem okolju, kot izven njega. Tisti, ki so osveščeni se nad dejanji zgrozijo, drugi najdejo tolažbo v tem, da kaj takega pač niso vedeli. V času interneta, informatike in drugih virov informacij se je težko opirati na takšno razmišljanje.
PA SO RES KRIVI SAMO STARŠI ?
Vsekakor ne, saj tudi države in njihove institucije na tem področju ne naredijo praktično nič. Tehnologija in kapital prisegata samo na razvoj in napredek za vsako ceno, o škodljivosti določenih tehnologij pa noče nihče govoriti.
Ali si predstavljate, da bi evropska unija objavila, da so vsa sevanja, ki nas obdajajo že zdavnaj presegla mejo, ki naj bi bila brez škodljivega vpliva na človeka?
In posledično, da bi morali izključiti oddajnike mobilne telefonije, kateri delujejo z vse višjimi in višjimi frekvencami? Ne, to se nikakor ne bo zgodilo, saj si ljudje na eni strani ne znajo več predstavljati življenja brez mobilne tehnologije, na drugi pa bi to peljalo v bankrot telekomunikacijskih multinacionalk, ki zaposlujejo na milijone ljudi po vsem svetu in posledično tudi drugih industrijskih panog. Prav zato je osveščenost edina pot, ki nam ostane.

Če še vedno dvomite vas po ogledu spodnjih fotografij vabimo, da si ogledate šokantno PETICIJO vrhunskih znanstevnikov iz vsega sveta!
<< < 1 2 3 4 > >>
 
Po nekaterih raziskavah že vsak tretji človek trpi zaradi občutljivosti na ELEKTROSMOG. Pojav raznovrstnih bolezni pa je popolnoma enak med tistimi, ki so občutljivi, kot tistimi, ki niso in se bolezen pojavi iznenada. Več o tem si poglejte v drugih naših rubrikah.
 
Igralne konzole, ki delujejo preko kabla so veliko bolj varne, kot tiste, ki delujejo po brezžični povezavi.
 
Vsak sorodnik si želi zabeležiti čim več fotografij veselega dogodka. Svetujemo vam, da si pred porodom pripravite običajni fotoaparat brez WI-FI povezave in z njim zabeležite nepozabne trenutke obiskovalce pa prosite da telefone ob obisku izključijo. Pri fotografiranju dojenčka bliskavice ne uporabljajte.
<< < 1 2 3 4 > >>
OPOZORILO: Vsi posnetki so narejeni z izključenimi aparati pod strogim nadzorom staršev, tako da nikjer ni bilo ogroženo zdravje nadebudnih malčkov.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke