T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


ŠOKANTO - ŽAL RESNIČNO

SAJ NI RES, PA JE
bi lahko rekli za sledeče posnetke. Žal se to dnevno dogaja tako v domačem okolju, kot izven njega. Tisti, ki so osveščeni se nad dejanji zgrozijo, drugi najdejo tolažbo v tem, da kaj takega pač niso vedeli. V času interneta, informatike in drugih virov informacij se je težko opirati na takšno razmišljanje.
PA SO RES KRIVI SAMO STARŠI ?
Vsekakor ne, saj tudi države in njihove institucije na tem področju ne naredijo praktično nič. Tehnologija in kapital prisegata samo na razvoj in napredek za vsako ceno, o škodljivosti določenih tehnologij pa noče nihče govoriti.
Ali si predstavljate, da bi evropska unija objavila, da so vsa sevanja, ki nas obdajajo že zdavnaj presegla mejo, ki naj bi bila brez škodljivega vpliva na človeka?
In posledično, da bi morali izključiti oddajnike mobilne telefonije, kateri delujejo z vse višjimi in višjimi frekvencami? Ne, to se nikakor ne bo zgodilo, saj si ljudje na eni strani ne znajo več predstavljati življenja brez mobilne tehnologije, na drugi pa bi to peljalo v bankrot telekomunikacijskih multinacionalk, ki zaposlujejo na milijone ljudi po vsem svetu in posledično tudi drugih industrijskih panog. Prav zato je osveščenost edina pot, ki nam ostane.

Če še vedno dvomite vas po ogledu spodnjih fotografij vabimo, da si ogledate šokantno PETICIJO vrhunskih znanstevnikov iz vsega sveta!
<< < 1 2 3 4 > >>
 
Nedolžna ura z radijem na nočni omarici. Pa je res ? Nikakor ne. Ker je priključena na omrežje 220 V nam celo noč seva v področju glave, kar z meritvami natančno dokažemo. Včasih že samo zamenjava z baterijsko uro in izklop pravilne ELEKTRIČNE VAROVALKE lahko spremni vaše počutje in odpravi utrujenost ter glavobole, za katere niste našli razloga.
 
Kuhinjski električni štedilnik je ena najbolj problematičnih naprav še posebaj v času nosečnosti. Naše babice so kuhale na drva in v njihovem času ni bilo toliko bolezni v področju trebuha in rodil. V času nosečnosti se takšnim podvigom izogibajte. Boljša rešitev v tem primeru je plinski štedilnik.
 
Če vam služba v času nosečnosti nalaga delo s prenosnim računalnikom se poskušajte s svojim nadrejenim pogovoriti o nastalem problemu. Vsako do delavcev prijazno podjetje vam bo prisluhnilo. Pa je v Sloveniji takih podjetij veliko? Žal ne.
 
Otroška igra z TABLICO je lahko varna. Tablica ne sme biti priključena na napajanje 220 V in mora imeti izključene brezžične povezave. Seveda lahko otroci v tem primeru igrajo igrice, ne morejo pa srfati po spletu.
 
Poleg električnega štedilnika sta za nosečnice najbolj nevarna pečica in hladilnik. Oba zaradi visokega nizkofrekvenčnega sevanja. POZOR: Nekatere naprave sevajo že samo če so priključene na omrežje in niso v uporabi.
<< < 1 2 3 4 > >>
OPOZORILO: Vsi posnetki so narejeni z izključenimi aparati pod strogim nadzorom staršev, tako da nikjer ni bilo ogroženo zdravje nadebudnih malčkov.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke