T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


ŠOKANTO - ŽAL RESNIČNO

SAJ NI RES, PA JE
bi lahko rekli za sledeče posnetke. Žal se to dnevno dogaja tako v domačem okolju, kot izven njega. Tisti, ki so osveščeni se nad dejanji zgrozijo, drugi najdejo tolažbo v tem, da kaj takega pač niso vedeli. V času interneta, informatike in drugih virov informacij se je težko opirati na takšno razmišljanje.
PA SO RES KRIVI SAMO STARŠI ?
Vsekakor ne, saj tudi države in njihove institucije na tem področju ne naredijo praktično nič. Tehnologija in kapital prisegata samo na razvoj in napredek za vsako ceno, o škodljivosti določenih tehnologij pa noče nihče govoriti.
Ali si predstavljate, da bi evropska unija objavila, da so vsa sevanja, ki nas obdajajo že zdavnaj presegla mejo, ki naj bi bila brez škodljivega vpliva na človeka?
In posledično, da bi morali izključiti oddajnike mobilne telefonije, kateri delujejo z vse višjimi in višjimi frekvencami? Ne, to se nikakor ne bo zgodilo, saj si ljudje na eni strani ne znajo več predstavljati življenja brez mobilne tehnologije, na drugi pa bi to peljalo v bankrot telekomunikacijskih multinacionalk, ki zaposlujejo na milijone ljudi po vsem svetu in posledično tudi drugih industrijskih panog. Prav zato je osveščenost edina pot, ki nam ostane.

Če še vedno dvomite vas po ogledu spodnjih fotografij vabimo, da si ogledate šokantno PETICIJO vrhunskih znanstevnikov iz vsega sveta!
<< < 1 2 3 4 > >>
 
Za poznavalce nevarnosti ELEKTROSMOGA in veliko  zavestnih znanstevnikov je takšna fotografija šokantna. Sevanje bližnjega WI-FI-ja in sevanje prenosnika v področju trebuha je ena večjih neumnosti, ki jih lahko naredimo. Zagovorniki mobilne tehnologije bodo odgovorili, da ni dovolj dokazov. Pa jih res ni ?
 
Starši zelo radi slišijo svojega dojenčka, ko niso ob njem. Če je možno uporabite klasičen stacionarni telefon (NIKAKOR NE PRENOSNE SLUŠALKE ali MOBITELA) oziroma se tem podvigom izogibajte kolikor se le da.
 
Priprava svežega soka in vitaminov za malega možička, ki prihaja na svet. Zelo skrbno, toda sevanje gospodinjskih aparatov v področju trebuha je lahko zelo nevarno. V času nosečnosti naj vam dela, kjer so potrebni električni aparati opravi nekdo drug ali pa uporabite ročne aparate brez elektrike.
 
Ali se je potrebno popolnoma odpovedati uporabi računalnika in mobilnega telefona v času nosečnosti? Ne. Uporabo omejimo na nujno in izključno na stacionarni telefon (NE SME BITI PRENOSNA SLUŠALKA ali MOBITEL), ter stacionarni računalnik z upoštevanjem da so vsi elementi (ohišje, monitor, napajalni kabli,...) razen tipkovnice čim bolj odmaknjeni od področja trebuha.
 
Otroka že zgodaj poučimo o elektriki in električnih aparatih. Vsi električni aparati in tudi električne igrače, ki so priključene na omrežje niso primerne za igro. Vsak izdelek se razlikuje od drugega in proizvajalci so dolžni navesti samo določene segmente nevarnosti in še te po predpisih, ki so že zdavnaj zastareli.
<< < 1 2 3 4 > >>
OPOZORILO: Vsi posnetki so narejeni z izključenimi aparati pod strogim nadzorom staršev, tako da nikjer ni bilo ogroženo zdravje nadebudnih malčkov.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke