T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.PONUDBA PREVERJENIH NEPREMIČNIN IN CERTIFIKAT ZP NEPREMIČNINA


V tej rubriki in podrubrikah si boste lahko v bodoče (v začetku leta 2017) ogledali ponudbo ZP nepremičnin na slovenskem nepremičninskem trgu, ki so bile predhodno testitane in pregledane po metodi STAVBNE in BIVALNE BIOLOGIJE V letu 2017 bomo začeli izdajati tudi CERTIFIKAT  ZP NEPREMIČNINE. Ponudba bo sestavljena tako iz ponudb NEPREMIČNINSKIH AGENCIJ, kot tudi privatnih ponudb, ko LASTNIK NEPREMIČNINE le-to prodaja sam brez posrednikov.

Kako poteka pridobitev OCENE iz strani STAVBNE in BIVALNE BIOLOGIJE ?
LASTNIK, PRODAJALEC oziroma NEPREMIČNINSKA AGENCIJA v soglasju z lastnikom nepremičnine naroči meritve in testiranja. Meritve in testiranja ter posledično strokovna OCENA se lahko izvedejo samo s pisnim soglasjem lastnika nepremičnine. Po zaključku vseh meritev in testiranj ter prejemu rezultatov laboratorijev, se glede na dobljene rezultate poda STROKOVNA OCENA.

Kako poteka pridobitev certifikata ZP NEPREMIČNINA ?

Po zaključku vseh meritev in testiranj ter prejemu rezultatov laboratorijev, ki so osnova za podajenje ocene, se glede na dobljene rezultate  izda CERTIFIKAT ZP NEPREMIČNINA, če so za njega izpolnjeni predpisani pogoji.

POMEMBNO:
Izvajane ocenjevanja nepremičnin je možna od 1.11.2016 dalje, certifikate pa bomo začeli izdajati v letu 2017.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke