T: 059 907-013
G: 041 633-776
E: info@stavbnabiologija.si

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejeli boste 5 NASVETOV ter DARILO


Vaš e-poštni naslov:
*  Vnesite prikazano varnostno kodo:

Informacije o meritvah in testiranjih, ki jih izvajamo v okviru STAVBNE & BIVALNE BIOLOGIJE.


PONUDBA PAKETOV ZA BIVALNE PROSTORE

V osnovi najbolj pogoste profesionalne MERITVE in TESTE za odkrivanje skritih izredno nevarnih izvorov obremenitev sestavljajo različni PAKETI, ki so prialgojeni potrebam naših strank. Ker smo želeli MERITVE in TESTIRANJA, ki včasih v svetu dosegaje zelo visoke stroške, tudi več tisoče evrov, približati kar se da čim večjemu številu uporabnikov, smo pripravili PAKETE, ki se po potrebi lahko dopolnijo z dodatnimi storitvami, če so te potrebne in se stranka za njih odloči. Kakšne meritve in testiranja so za vas najbolj primerne, vam bomo z veseljem svetovali. Pravilna izbira meritev vam lahko prihrani veliko denarja.
(KLIKNITE na izbrani PAKET za več osnovnih informacij)
PAKETI ELEKTROSMOG
Paketi ELEKTRO SMOG pokrivajo področje odkrivanja nevarnega ELEKTRO SMOGA v našem BIVALNEM OKOLJU. Nekateri vsebujejo tudi izobraževanje oziroma predavanje, ter PAKET BABY še posebne segmente za družine v katerih živi nosečnica, dojenček ali otrok.
1. PAKET ELEKTRO SMOG - DRUŽINA in ELEKTRO SMOG - BABY
2. PAKET ELEKTRO SMOG - OSNOVNI
3. PAKET ELEKTRO SMOG - LETNA KONTROLAPAKETI TOKSIČNOST ZRAKA IN PLESNI
Paketi TOKSIČNOST ZRAKA IN PLESNI pokrivajo področje odkrivanja NEVARNIH SUBSTANC V ZRAKU našega BIVALNEGA OKOLJA. Nekateri vsebujejo tudi izobraževanje oziroma predavanje.

1. PAKET ZRAK - OSNOVNI
2. PAKET ZRAK - PRO
3. PAKET ZRAK - FORMALDEHID


PAKETI ZDRAVO OKOLJE
Paketi ZDRAVO OKOLJE pokrivajo celotno področje odkrivanja nevarnega ELEKTRO SMOGA in nevarnih TOKSIČNIH SUBSTANC V ZRAKU v vašem BIVALNEM OKOLJU po protokolu STAVBNE in BIVALNE BIOLOGIJE. Vsi paketi vsebujejo tudi izobraževanje oziroma predavanje za celotno družino, ter posebne segmente za nosečnice, dojenčke in otroke. Prednost teh paketov je v tem, da že v osnovi pokrivajo oba glavna segmenta in sicer področje ELEKTRO SMOGA in področje TOKSIČNIH SUBSTANC v ZRAKU BIVALNEGA PROSTORA.

1. PAKET ZDRAVO OKOLJE
2. PAKET ZDRAVO OKOLJE - PLUS (že vsebuje meritve zraka)

OPOMBA:
KUPUJETE, GRADITE ali NAČRTUJETE GRADNJO ?
V rubriki ZP NEPREMIČNINE obstajajo tudi PAKETI za stranke, ki nepremičnine šele načrtujejo, gradijo ali kupujejo.


CENE naših storitev na področju BIVALNI PROSTORI (namenjeno vsem naročnikom, ki v BIVALNEM PROSTORU živijo) podajamo informativno. Zaradi specifičnosti naročila za vsako stranko glede na želje naročnika, lokacijo nepremičnine, vrste nepremičnine (v stanovanjskih blokih je potek meritve in testov drugačen, kot pri samostojnih stanovanjskih hišah), potrebnih segmentov meritev ter testov izdelamo ponudbo glede na osnovne podatke, ki nam jih posredujete za vsako stranko posebej. Poleg tega paketi vsebujejo različne postavke, ki jih določimo glede na vaš izbor, želje in druge podatke.


Za OSNOVNO PONUDBO izpolnite vprašalnik

V primeru, da nepremičnino NAČRTUJETE, KUPUJETE ali NAJEMATE boste KONTAKTNI OBRAZEC za naše storitve oziroma ponudbo našli na straneh ZP NEPREMIČNINE.

OKVIRNE POSTAVKE STORITEV:
  • PAKETI - Od 195 € 650 €
  • ELEKTRO SMOG – Od 50 € do 165 €
  • TOKSIČNE SUBSTANCE V ZRAKU in PLESNI – Od 165 € do 545 €
  • PRISOTNOST FORMALDEHIDOV - 165 €
  • TESTI VODE - Od 25 € do 120 €
  • PREDAVANJA in IZOBRAŽEVANJA - od brezplačno do 90 €

V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj primerov storitev.

PRIMER 1:
Stranka živi v stanovanju v Mariboru. Želi preveriti obremenitve z ELEKTRO SMOGOM (vsi možni izvori in oba frekvenčna razpona). Stranka se odloči za PAKET ELEKTROSMOG - OSNOVNI. Ob meritvah SPLANEGA PROSTORA je bila ugotovljena velika nizkofrekvenčna obremenitev iz električnega vodnika, ki je potekal v steni ob glavi obeh oseb, ki sta spalni prostor uporabljali ter nekaj drugih izvorov. Stranka se odloči za ODKLOPNE VAROVALKE, ki v danem primeru odpravijo izvor obremenitev. Cena kompletne meritve s poročilom, razlago in svetovanjem ter stroški prevoza je 95 €.

PRIMER 2:
Stranka živi v hiši blizu Ljubljane. Želi preveriti obremenitve z ELEKTRO SMOGOM (vsi možni izvori in oba frekvenčna razpona) in pridobiti informacije o VARNI UPORABI ELEKTRIČNIH NAPRAV, ter o SKRITIH NEVARNOSTIH V BIVALNIH PROSTORIH. Stranka se odloči za PAKET ZDRAVO OKOLJE (najbolj popularni paket med naročniki). Ob meritvah SPALNEGA PROSTORA je bila ugotovljena velika nizkofrekvenčna in tudi visokofrekvenčna obremenitev. Stranka se je odločila za PREKLOPNE VAROVALKE. WI-FI napravo je zamenjala za prenos podatkov po električni napeljavi 220 V. V otroško sobo smo nad posteljo še dodatno namestili POSEBNO ZAŠČITO - BALDAHIN, ki zadrži 99,99 % visoko in nizkofrekvenčnih obremenitev oziroma sevanj (50 dB (99,999 %) pri 1 GHz)). Cena kompletne meritve (2 spalna prostora) s poročilom, razlago, svetovanjem in predavanjem za celotno družino ter stroški prevoza je 195 €.

PRIMER 3:
Stranka živi v Kranju v starejši hiši. Želi preveriti obremenitve z ELEKTRO SMOGOM (vsi možni izvori in oba frekvenčna razpona), KEMIKALIJE (analiza in detekcija s spektrometrijo vključno z FORMALDEHIDI) ter prisotnost PLESNI. Preiskave pokažejo veliko obremenitev z ELEKTRO SMOGOM. Vsi notranji izvori so bili sanirani, glede zunanjih pa se stranka odloči za določene zaščite - ZAŠČITA SPALNIH PROSTOROV s posebnimi barvami in ozemljitvami, ki več kot 99,9 % ščitijo tako pred nizkofrekvenčnimi kot visokofrekvenčnimi sevanji. Povečane prisotnosti PLESNI ni bilo zaznati. Cena kompletne meritve s poročilom, razlago in svetovanjem ter stroški prevoza je 685 €.

PRIMER 4:
Stranka živi v dvosobnem stanovanju. Zadnje leto se vsi člani družine počutijo slabo, predvsem so prisotni glavoboli in pekoče oči. Ko odidejo na dopust, vse težave izginejo. Stanje se je poslabšalo, ko so namestili nove omare in umetno talno oblogo. Ker stranka sama sumi, da ja razlog v prisotnosti formaldehidov, naroči testiranja na formaldehide. Meritve pokažejo zelo povečano prisotnost formaldehidov. Cena meritve FORMALDEHIDOV V BIVALNIH PROSTORIH s poročilom in razlago rezultatov ter stroški prevoza je 165 €.

OPOMBA:
Stranke lahko v določenih primerih uporabijo posebne družinske in druge kupone za popust naših poslovnih partnerjev. Kuponi in popusti se med seboj ne seštevajo. Stranka lahko uporabi samo en kupon oziroma en popust na storitev.
STAVBNA in BIVALNA BIOLOGIJA je blagovna znamka podjetja QUEEN d.o.o., Kranj.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke